Sorteer op

Sloten

Met een gevarieerd aanbod (SKG-gecertificeerde) sloten, deurbeslagen, cilinders, insteeksloten en meerpuntssluitingen heeft u keuze uit een ruim assortiment hang- en sluitwerk. U vindt in ons assortiment bekende A-merken zoals sloten van Axa, Nemef, Mauer en Lips of van de merken S2 en Veilig.

Links of rechts sluitend slot
Wanneer u op zoek gaat naar het juiste slot, moet u letten op de draairichting van de deur. Een slot kan namelijk geschikt zijn voor een links- of rechtsdraaiende deur. Bij insteeksloten en meerpuntsluitingen is over het algemeen alleen draairichting 1 (Din Links) en draairichting 2 (DIN Rechts) van toepassing. Bij oplegsloten en panieksloten wordt gebruikt van zowel draairichting 1, 2, 3 en 4. Voor meer informatie en uitleg (over de verschillende draairichtingen) kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Sloten met code
Bent u op zoek naar een slot die u zonder sleutel kunt bedienen, dan kunt u kiezen voor een codeslot. Deze codesloten of lockersloten bieden veel gebruiks- en beheermogelijkheden, zoals bijvoorbeeld het instellen van een mastercode en gebruikerscodes. Kijk voor ons complete assortiment codesloten in onze webshop.

 

Nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
© 2014 - 2024 Javena | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel