Over ons

Wie zijn wij?
Javena is specialist op het gebied van in- en verkoop van nieuwe en tweedehands artikelen met een heel breed assortiment. Rubrieken met nieuwe artikelen als kantoorartikelen, gereedschappen en van alles op het gebied van veiligheid en beveiliging. Daarnaast ook tweedehands rubrieken als vinyl platen, voetbalshirts / -artikelen, klussen- en tuinartikelen én nog veel meer diversiteit.


Oprichting
Op 1 september 2014 werd Javena opgericht, allereerst onder de naam 'Jacobs Vraag en Aanbod' (ookwel JVA).
Destijds ontstaan d.m.v. in- en verkoop van tweedehands goederen. Losse artikelen, kleine zolderopruimingen / partijtjes en rommelmarkt materiaal.
Uiteindelijk ging dat gepaard met grotere partijen en begonnen wij ook met onze 'verkoopservice'. Een service waarbij wij de verkoop van artikelen uit handen nemen van klanten en deze voor hen verkopen. Dit is bij ons nog altijd een toegepaste methode waar veel gebruik van wordt gemaakt.


Uitbreiding
Na een aantal jaren op de markt actief te zijn geweest kwamen, naast tweedehands artikelen, ook steeds meer nieuwe artikelen / partijen op ons pad. Zodoende hebben wij onze eerste contacten gelegd met leveranciers van nieuwe artikelen en hiermee werd ons marktbereik én -aanbod flink uitgebreid. Op deze manier kon de passie voor in- en verkoop, waarmee Javena ooit is gestart, ontwikkelen en verder uitgroeien. Inmiddels hebben wij een flink aantal leveranciers waarmee wij een handelsrelatie onderhouden en dit is goed terug te zien in onze webwinkel.


Naamswijziging
Bij ontwikkeling hoort innovatie. Met dit motto is de nieuwe naam van ons bedrijf ontstaan. De 'oude' naam Jacobs Vraag en Aanbod is nog altijd veelzeggend, maar meer gericht op het 'tweedehands deel' van het bedrijf. Deze handelsnaam, url en e-mail zijn natuurlijk nog in ons bezit.
Aangezien het assortiment flink is uitgebreid met een aantal rubrieken met nieuwe artikelen, werd het dus tijd voor een nieuwe, korte maar krachtige naam. Daarmee kwam al snel Javena aan bod. Deze naam zijn wij per 1 januari 2019 dan ook gaan gebruiken als eerste handelsnaam. Wij proberen hiermee ons bedrijf te blijven verbeteren om zo onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, ook in de toekomst.


Nieuwe projecten
We zitten bij Javena niet stil en zodoende gaan er steeds meer balletjes rollen in de vorm van nieuwe projecten en uitdagingen.
Één van die projecten is Javena Verhuur. Dit is de benaming voor de verhuurafdeling van ons bedrijf en is gericht op de verhuur van allerlei (on)handige artikelen. Makkelijk voor u wanneer u deze artikelen niet zelf wilt en/of kunt aanschaffen, opslaan en/of vervoeren. 'Javena Verhuur: Onze service, uw gemak!'

Een ander project / initiatief van Javena is ontstaan vanuit interesse en voorliefde voor een speciale hobby. De naam: Viva Exotica. Dit is een aftakking van onze webwinkel en is gericht op aquariums, terrariums en toebehoren.

Wij zijn druk bezig om deze projecten verder te laten uitgroeien om hier in de toekomst wellicht aparte webwinkels voor te openen.

Nieuwsbrief

Wil je de nieuwsbrief ontvangen?
Aanmelden
© 2014 - 2024 Javena | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel